Pelage de la Mer

Charotte Sophie - Haute Couture Cosmétique

Gebruiksaanwijzing:

Heerlijk romige diepreinigende Kaviaarpeeling

  • Met licht-scrubbende silicaparels.
  • Voor een heerlijke zachte en gladde huid.
  • Verrijkt met echte kaviaar.

De echte kaviaar heeft het volgende natuurlijke, maar zeer luxe complex aan bestanddelen te bieden: essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides en proteïnen en sporenelementen.

De componenten bestaan uitsluitend uit de allerfijnste oliën en werkstoffen met 100% effectiviteit. Dit spreekt vanzelf, if Royal Class is your Style!

Neem een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot in uw handen, voeg vervolgens een kleine hoeveelheid warm water toe en meng dit in uw handen. Deze emulsie verdeelt u over uw gelaat en u masseert uw huid gedurende twee minuten. Na twee minuten verwijdert u het geheel met een warm compres.
 
De ingrediënten zijn kaviaar en algen. Kaviaar is rijk voor alle huidtypes, en algen zijn voor de regulering van de vochtbalans in de huid: Er worden verschillende soorten gebruikt. De algen komen voor in de oceaan bij Hawaï en hebben hydraterende eigenschappen door de natuurlijke polysacchariden (carrageen). Daarom verbeteren ze de barrièrefunctie van de huid, waardoor de huid strakker en zachter wordt. Deze pelage zorgt voor een satijnzachte huid.