Over ons

Fijn dat u deze website bezoekt, welkom!

Wij rekenen erop aan uw hoge verwachtingen te kunnen voldoen.

Zonder enige overdrijving kunt u ervan uitgaan, dat “Charlotte Sophie Cosmétique” de meest exclusieve en effectieve huidverzorgingslijn is die u kunt vinden.

3 jaar geleden startte de ontwikkeling van de “Charlotte Sophie Cosmétique” lijn met de wens om  het 40- jarig bestaan,  van dit als farmaceutisch laboratorium gestarte bedrijf, te vieren met het uitbrengen van de meest prestigieuze cosmetica.

“Charlotte Sophie Cosmétique” straalt elegantie en luxe uit, als een mooi geschenk.

De meest effectieve lijn, door de exclusieve ingrediënten zoals goud, kaviaar en diepzee-algen, met naast een zeer krachtige activiteit toch ook een optimale tolerantie.

U zult verbaasd zijn hoe mooi uw huid kan zijn met deze prachtige heerlijk geurende crèmes en emulsies!

Cadeau voor u!

Om het gevoel van luxe te verhogen, ontvangt u bij uw eerste bestelling een “petit bouteille pour deux ensemble” champagne uit Épernay.

 

Bijzonder en uniek productieproces

“Charlotte Sophie Cosmétique” wordt geproduceerd in het eigen productiecentrum, volgens farmaceutische normen; het merk is voortgekomen uit een farmaceutisch bedrijf.

Op ambachtelijke wijze en met passie vindt de productie plaats, met als een belangrijk gevolg de allerfijnste en meest werkzame huidverzorging.

U kunt het vergelijken met een chef-kok van een sterrenrestaurant, met dezelfde ingrediënten, zet hij of zij iets totaal anders op tafel. Als daarnaast ook nog eens de meest exclusieve ingrediënten gebruikt worden, ontstaat haute culture cosmetica in de vorm van “Charlotte Sophie Cosmetique”

building